Olovalmennus

Peruutus- ja käyttöehdot

Peruutusehdot

YKSITYISET VALMENNUSTUNNIT JA ÄÄNIMALJAHOIDOT

Kaikki peruutukset on tehtävä viimeistään 12h ennen tunnin alkua sähköpostitse jaana@olovalmennus.fi tai tekstiviestitse numeroon 0442371171/Jaana Hirvonen.

Jos perut ilmoittautumisesi tätä myöhemmin tai et peru ilmoittautumistasi ollenkaan, veloitetaan maksu kyseisestä tunnista. Alle 12h tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Lääkärintodistuksella alle 12h tulleet peruutukset käsittelemme tapauskohtaisesti. 

KURSSIT JA TAPAHTUMAT 

Peruutusten on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa/tapahtumaa jaana@olovalmennus.fi tai tekstiviestitse numeroon 0442371171/Jaana Hirvonen.

Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista Olovalmennuksella on oikeus periä 100% palvelun hinnasta. Lääkärintodistuksella alle 24h tulleet peruutukset käsittelemme tapauskohtaisesti.

Palveluehdot

Äänimaljahoidot

Hoidot tehdään lähihoitona kevyesti koskettamalla, joten suosittelen pukeutumaan rentoon vaatetukseen. Hoidot auttavat lempeästi kiputiloihin, levottomuuteen, ja tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi rentouttaen kehoa ja mieltä. Näin kehon omat paranemisprosessit käynnistyvät luonnollisesti, eli hoidot ovat täydentävä hoitomuoto, eivät lääketieteellinen menetelmä. 

Hoidot eivät poissulje lääketieteen kanssa yhtäaikaa toimimista. En anna lääketieteellistä ohjausta, vaan tarvittaessa kehoitan kääntymään lääkärin puoleen ja suosittelen, että noudatat lääkärin ohjausta.

Palvelujeni kautta vastaanotat vain sen, mihin olet valmis ja vastaanottavainen. Hoidoissa ei tapahdu mitään vasten tahtoasi ja kuuntelen aina sinun parastasi. Tekemäni hoidot voit aina ottaa vastaan luottavaisin mielin, autan sinua aina sinun parhaaksesi. Minulla on vaitiolovelvollisuus kaikesta tapahtuneesta. 

Asiakkaan velvollisuus on kertoa mahdolliset tiedot fyysisen- ja mielen terveydentilastaan ennen ajanvarausta, minkä perusteella voin arvioida palvelun asiakkaan parhaaksi. Lähetän aina ennakkokyselyn asiakkaalle ennen hoitoa, jolloin voin arvioida onko asiakas kykenevä ottamaan hoitoa vastaan. Asiakkaan vastuulla on palauttaa kysely minulle ajoissa eli viimeistään 12 h ennen hoitoa.

Saadaksesi parhaimman hyödyn hoidoista, suosittelen ottamaan hoidon jälkeen hieman rennommin. Hoidon teho jatkuu muutaman päivän hoidossa käymisen jälkeen ja rennolla olotilalla tehostat hoidon vaikutusta. 

Jos sinulle tulee kysyttävää, ota yhteyttä. Autan mielelläni. Minulle on tärkeää, että sinä olet tyytyväinen! 

Tiloihin on oma sisäänkäynti, mutta ei odotustilaa. Wc- ja muut saniteettipalvelut löytyvät kotoani hoitohuoneeni vierestä – ethän siis tule paikalle liian aikaisin, vaan aikaisintaan 10 minuuttia ennen sovittua aikaa.

 

Ohjaukset ja valmennukset

Olen aina ehdottoman vaitiolovelvollinen ohjauksien ja hoitojen suhteen. Ohjaukseni perustuu aina asiakkaan kunnioittamiseen ja etuun. Ohjaajana kannattelen tilaa ja asiakasta, mutta tunnistan myös ohjaajuuden rajat ja tarvittaessa suosittelen muita tukipalveluita, jos se on asiakkaan eduksi.

life coach, mentaalivalmennus, mielen valmennus, lifecoaching äänimalja