Olovalmennus

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus on syvärentouttava menetelmä, jonka vaikutus perustuu äänivärähtelyyn ja äänen aaltoihin. Kun soitan maljoja sekä kehosi päällä että ulkopuolella syntyy kauniita ääniä: laskevia, nousevia, humisevia ja värähteleviä. Maljojen jokainen ääniaalto kuljettaa sinua kohti rennompaa ja rauhallisempaa olotilaa.

 

Kehosi värähtelee eli soi, vaikka et sitä itse kuulekaan. Kehostamme on 40-70 prosenttia vettä, jota pitkin äänen värähtely voi kulkea. Silloin, kun sinä voit hyvin, soit kauniisti ja harmonisesti. Jos sinulle on stressiä ja huolia, kehosi joutuu epävireeseen, joka voi aiheuttaa epätasapainotiloja. Se taas voi tuoda sinulle huonoa oloa ja sairauksia. Äänimaljarentoutumisessa kehon epätasapainotilat voivat tasapainottua virittäen sen takaisin hyvinvoinnin taajuuksille.

 

Äänimaljoilla hoidetaan muun muassa unettomuutta, stressiä, ahdistusta ja kehon jännitystiloja. Jännitystilojen hoidosta esimerkkinä: koska ääni ei mene heti lihaksesta läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja vähitellen rentouttaa lihasta.

Hoidon jälkeen olosi on maagisen rentoutunut.

Tervetuloa kokeilemaan!

Laita viestiä jaana@olovalmennus.fi niin sovitaan aika sinulle.

Haluisitko äänimaljat soimaan työpaikan porukalle tai omalle ryhmälle? 

Lue lisää äänimaljarentoutus ryhmälle osiosta miten voi esim oman yrityksen sisällä pitää äänimaljarentoutumista porukalle.

Äänimaljahoidot ja niiden sisällöt

Perushoidot

Maaginen hoito (30 min / 30 euroa)

johdattaa sinut pienelle tutustumiskäynnille äänimaljojen hoitavaan maailmaan ja tunnet itsesi virkistyneeksi, ikään kuin olisit ottanut pienet päiväunet. Jo näinkin pienessä ajassa kehosi pääsee rentoutumaan ja hellittämään hetkeksi stressistä kun parasympaattinen hermosto aktivoituu. Hoidon jälkeen olo on maagisen rentoutunut.

Tähtisumu hoito (60 min / 60 euroa)

johdattaa sinut pitkälle rentoutumisen tilaan äänimaljojen hoitavaan maailmaan, tunnet olevasi kuin tähtisumun kannattelemana ja voit hellittää stressistä kun parasympaattinen hermosto aktivoituu. Tunnet itsesi levänneeksi ja rentoutuneeksi, 1 h hoito voi vastata jopa 3 tunnin unien vaikutusta. Hoidon jälkeen jaksat taas suhtautua stressaaviin asioihin lämpimän ymmärtävästi.

Kosminen hoito (90 min / 90 euroa)

johdattaa sinut extrapitkälle matkalle äänimaljojen hoitavaan maailmaan, tunnet kuinka kehosi alkaa pikkuhiljaa rentoutua yhä enemmän ja syvemmin. Tämä on sinulle, joka tunnet tarvitsevasi rentoutumista ja irtipäästämistä, mutta et koskaan ehdi kokeilla, miten tehdä se! Rentoutunut mielentila hoidon jälkeen saa sinut taas muistamaan, että kehosi on ajoneuvosi sielullesi ja siitä kannattaa pitää hyvää huolta. 

Hoidon jälkeen luovuutesi saattaa lähteä valloilleen pitkästä aikaa tai keksit ratkaisun johonkin ongelmaan, jota olet miettinyt pitkään. Päästät irti siitä, mikä pitää sinut stressitilassa.

Erikoisäänimaljahoidot

Parihoito (60min / 75 euroa)

Voit tulla ystäväsi tai puolisosi kanssa yhteiseen rentoutushetkeen. Molemmat saavat rentouttavan myötävärähtelyihin perustuvan hoidon samaan aikaan ja yhteiset värähtelyt antavat hoidolle omanlaisensa energian. Maljoja soitetaan sekä kehoilla että lattialla ja hoidoissa molemmat makaavat hoitopöydillä. Ei siis lattialla, jollette itse halua. Erinomainen lahjaidea esimerkiksi ystävyksille ja vanhemmille.

Pienryhmähoito (90 min / 120 euroa)

Tähän ihanaan rentoutushetkeen mahtuu mukaan 4 hlöä. Hoito tehdään ulkopuolisessa tilassa (esim.olohuoneessa, kerhohuoneessa tai toimistossa) joogamattojen päällä maaten. Maljat tulevat sekä kehoille että lattialle rentoutujien ympärille. Myös muita soittimia saatetaan käyttää energian, tilan ja osallistujien mukaan. Loistava idea esim.pienelle toimistoporukalle tai pieniin polttarijuhliin. Välineet voi ottaa mukaan itse (matto ja tyyny ja peitto) tai voin myös tuoda ne mukanani. Ihana hetki, jossa voi rentoutua yhdessä mutta kuitenkin omassa rauhassaan. Usein kokemuksen vertailu antaa myös paljon osallistujille.


Äänimaljahoito