Olovalmennus

Kehosi puhuu sinulle

Kuunteletko kehoasi? Kuunteletko kipujasi? Kolotustasi? Kerron sinulle mitä ne saattavat tarkoittaa. Ota rohkeasti yhteyttä. Älä kärsi turhaan.

Miten kehosi puhuu Sinulle?

Kehosi antaa sinulle viestejä usein fyysisten tuntemusten kautta. Olemme olleet niin kauan vieraantuneita kehomme viesteistä , että emme osaa enää tulkita niitä. Esim. Jos maksasi on hieman väsynyt, voi fyysisten oireiden lisäksi miettiä psyykkisiä epätasapainotiloja. Maksan tapauksessa vihan ilmaiseminen voi olla joko olematonta tai liiallista. Esimerkiksi myös käsissä olevat ongelmat voivat johtua jonkin asian tai tunteen liiallisesta kiinnipitämisestä tai siitä, että ei osaa päästä asioista irti. 
 
Perustan nämä tiedot Julia Cannonin kirjaan Soul Speak – the language of your body, ratkaisukeskeisen valmennuksen opintoihini sekä pitkään asiakaskokemukseen valmentamisen puolelle

Muuta uskomuksiasi, muuta elämääsi

Miltä tuntuisi elämä ilman ”pikkupirua olkapäällä”? Sitä, joka syyllistää sinua jokaisesta valinnasta tai vähintäään epäilee päätöksentekotaitojasi? Onko se sinun ajatuksesi vai ehkä jonkun muun (vanhempasi?).
Kuuntelet kumppaniasi tai ystävääsi, kun hän toistaa samaa lausetta tuhannetta kertaa eri tilanteissa:
”Ei se kuitenkaan toimi”.
”Taas kaikki on mua vastaan”.
”Miksi AINA käy näin”.
”No kun toi käski mun tehdä näin”.
Olet kuullut hänen uskomuksiaan.
Millaisia sinun uskomuksesi ovat ja MITEN niitä voi muuttaa? Tehdään se yhdessä ja elämäsi on paljon helpompaa.

Varaa ensimmäinen valmennuskertasi tästä.

hallitseeko pelko elämääsi

Me kaikki pelkäämme jotain. Mutta onko muuta pelättävää kuin pelko itse? Liialliset pelot rajoittavat elämää merkittävästi. Vapaudu turhista peloista ja elä elämää, jossa pelko on kumppani, ei vihollinen. Usein emme edes tiedosta, että pelkäämme – olemme oppineet sen. Nykyaikana elämme jatkuvassa pelossa ja stressissä ja se on suurin syy elintasosairauksiin.

Valmennuksessani ensin tunnistat pelkosi ja sen jälkeen käsittelet niitä ja lopuksi muutat niitä. Voit muuttaa vain suhtautumistasi pelkoon, et itse pelontunnetta. Se on luonnollinen ja tarpeellinen ihmisen selviytymisvaiston takia.

Ota rohkeasti pelolta turha hallinta pois! Varaa tapaaminen.

Saisiko olla lisää aikaa?

Kaikilla meillä on aikaa 24/7. Miten sen käytämme, riippuu arvoistamme. Jos sinulla ei ole aikaa itsellesi jaomille jutuillesi, et arvosta itseäsi (tarpeeksi). Kun laitat arvosi järjestykseen, laitat aikasi järjestykseen. Etsitään sisimmästäsi se arvojärjestys , jolla aikasi riittää niihin asioihin jotka SINÄ koet tärkeiksi. Loput saavat mennä.

Ota rohkeasti yhteyttä.

Mielenrauhaa meditoinnista ja joogasta

Meditoida voit omalla tavallasi ja ne kaikki ovat oikein! Kunhan tiedostat ajatuksesi ja annat niiden tullaja mennä. Kysy itseltäsi joka kerta ”mitä minä opin tästä kokemuksesta/ajatuksesta” joka mieleesi pulpahtaa.
Meditoidessa ei tarvitse olla jalat ristissä istumassa eikä se vaadi täydellistä paikkaa ja aikaa. 5 minuuttia riittää. Sama joogan kanssa, 5 minuuttia riittää.

Katsotaan yhdessä mitkä ovat sinulle sopivimmat asanat ja meditointitavat – saat kuvalliset kotitehtävät mukaasi.
Nyt on aika aloittaa mielenrauha. Se alkaa vain tiedostamalla.

 

Palautteita valmennuksista:

”Jaanalla on loistava ote tämmöiseen valmennushommaan. Innostava ja rempseä, lämminhenkinen. Helppo puhua asioista.”


”Jaana oli hyvin miettinyt ryhmällemme teeman työssä jaksamiseen ja suunnitellut erilaisia mietintäjuttuja pohjautuen arvoihin. ”


”Valmentaja on selkeästi kiinnostunut/innostunut valmentamisesta, mikä luo luottamusta ja uskoa valmennukseen. Hän tuntuu olevan juuri siellä, mihin kuuluu/missä haluaa olla. On ihanaa nähdä, kun joku on löytänyt oman paikkansa ja sopii sinne kuin nenä päähän. Tämä inspiroi myös itseä löytämään oman paikkansa.”