Olovalmennus

Ryhmävalmennus

Ryhmävalmennusta, joka räätälöidään sopivaksi erilaisille ryhmille työyhteisössä, harrastusporukoissa tai esim.polttareilla. Aiheita voivat olla mm.

Mihin tahansa valmennukseen voi ottaa palasen joogaa, läsnäoloharjoituksia, meditaatiota tai vaikka pientä hartiajumppaa, jos se tuntuu tarpeelliselta ryhmälle.

Palautteita ryhmävalmennuksista:

”Jaanalla on loistava ote tämmöiseen valmennushommaan. Innostava ja rempseä, lämminhenkinen. Helppo puhua asioista.”


”Jaana oli hyvin miettinyt ryhmällemme teeman työssä jaksamiseen ja suunnitellut erilaisia mietintäjuttuja pohjautuen arvoihin. ”


”Valmentaja on selkeästi kiinnostunut/innostunut valmentamisesta, mikä luo luottamusta ja uskoa valmennukseen. Hän tuntuu olevan juuri siellä, mihin kuuluu/missä haluaa olla. On ihanaa nähdä, kun joku on löytänyt oman paikkansa ja sopii sinne kuin nenä päähän. Tämä inspiroi myös itseä löytämään oman paikkansa.”

Yksilövalmennusta

Yksilövalmennusta, jossa pääosassa olet sinä. Löydetään yhdessä polku kahden asian välille: mitä nyt olet ja mitä haluat olla. Valmennuksessa käytetään ymmärryksen ja oivaltamisen tekniikoita, mielikuvia sekä ratkaisukeskeisiä harjoituksia

Valmennus on aina luottamuksellinen tapahtuma ja aiheen valitset sinä itse. Se voi olla esimerkiksi töissä jaksaminen, ajanhallinta, perhesuhteiden parantaminen, unelmien kartoittaminen, uran vaihto, parisuhteen löytäminen jne. Voit tulla valmennukseen täysin omana itsenäsi ja tulet varmasti kuulluksi, nähdyksi ja hyväksytyksi. 

Jos sinulle resonoi joku näistä valmiista henkisen yksilövalmennuksen aiheista, kerron mielelläni lisää.

Ota yhteyttä jaana@olovalmennus.fi. Halutessasi voimme paneutua muuhunkin aihepiiriin, kerro se viestissäsi niin rakennetaan sinulle sopiva kokonaisuus.

Halutessasi voit varata 20 minuutin *maksuttoman* tutustumisajan joko etänä tai jossain molemmille sopivassa tilassa, esimerkiksi kahvilassa, kirjastossa tms. Varaa tutustumisaika yhteydenotto-lomakkeen kautta, niin sovitaan aika ja paikka pääkaupunkiseudulla tai etänä.

 

Valmennus asiakkaani sanoin:

”lopputuloksena on aina varmempi ja ehjempi ihminen, jolla on sopivankokoisia ratkaisuja elämänhallintaan ja keinoja ihanien unelmien tavoittelemiseen”.

 

 

Yksilövalmennuksen paketti on usein 3-5 kerran pituinen. Tapaamiset onnistuvat myös halutessasi etänä verkossa. Extrapalveluna paketin ostaneille mukaan maksutta niska-hartiaseudun jumppaohje tai rauhoittava hengitysharjoitus, joita voit käyttää milloin haluat.

Voit varata myös yhden tapaamisen valmennuksen (60 min /kerta).

Kysy rohkeasti lisää jaana@olovalmennus.fi tai laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta.

Yksilövalmennustani on kuvattu mm.seuraavasti:

”Jaana on läsnäoleva ja hänen kanssaan on helppo keskustella”

”Sain uusia työkaluja vaikeiden asioiden käsittelyyn”

”Olet niin osaava ja innostava!”

”Vuorovaikutteinen ja avoin, asiantunteva”

”Herkkyyttä huomioida erilaiset tilanteet ja olotilat. Helposti lähestyttävä”

Teinivalmennusta ryhmille

Teinivalmennusta ryhmille, jossa huomioidaan ryhmän ikä ja tarpeet ja räätälöidään valmennus sen mukaan.

Rippileirin Teinivalmennusta on kuvattu mm. seuraavasti:

”Suorasanainen, selvästi tehty työtä tämän eteen”

”Oli kivaa ja mielenkiintoista ja tunnelma oli hauska”

”Oli kiva tunti ja sai ajattelemaan”