Olovalmennus

Perusäänimaljahoidot

 

Maaginen hoito (30 min)

johdattaa sinut pienelle tutustumiskäynnille äänimaljojen hoitavaan maailmaan ja tunnet itsesi virkistyneeksi, ikään kuin olisit ottanut pienet päiväunet. Jo näinkin pienessä ajassa kehosi pääsee rentoutumaan ja hellittämään hetkeksi stressistä kun parasympaattinen hermosto aktivoituu. Hoidon jälkeen olo on maagisen rentoutunut.

Tähtisumu hoito (60 min)

johdattaa sinut pitkälle rentoutumisen tilaan äänimaljojen hoitavaan maailmaan, tunnet olevasi kuin tähtisumun kannattelemana ja voit hellittää stressistä kun parasympaattinen hermosto aktivoituu. Tunnet itsesi levänneeksi ja rentoutuneeksi, 1 h hoito voi vastata jopa 3 tunnin unien vaikutusta. Hoidon jälkeen jaksat taas suhtautua stressaaviin asioihin lämpimän ymmärtävästi.

 

Kosminen hoito (90 min)

johdattaa sinut extrapitkälle matkalle äänimaljojen hoitavaan maailmaan, tunnet kuinka kehosi alkaa pikkuhiljaa rentoutua yhä enemmän ja syvemmin. Tämä on sinulle, joka tunnet tarvitsevasi rentoutumista ja irtipäästämistä, mutta et koskaan ehdi kokeilla, miten tehdä se! Rentoutunut mielentila hoidon jälkeen saa sinut taas muistamaan, että kehosi on ajoneuvosi sielullesi ja siitä kannattaa pitää hyvää huolta. 

Hoidon jälkeen luovuutesi saattaa lähteä valloilleen pitkästä aikaa tai keksit ratkaisun johonkin ongelmaan, jota olet miettinyt pitkään. Päästät irti siitä, mikä pitää sinut stressitilassa.

Erikoisäänimaljahoidot

Chakrahoito (30 min)

perustuu chakrojen eli kehosi energiakeskusten tasapainottamiseen äänimaljojen värähtelyn avulla. Kehosi puhuu Sinulle eri tavoin erilaisten kehollisten epätasapainotilojen kautta (esim. kolotukset ja kivut). Tämä tarkoittaa sitä, että chakrojen energiaa on joko liikaa tai liian vähän. Voimme vaikuttaa omilla tunteillamme kehomme tiloihin, mutta voimme auttaa kehoa tasapainottumaan myös äänimaljoilla, vaikuttamalla suoraan chakraan. Tässä lyhyessä hoidossa keskityn 1-2 chakraan, jotka koen tilanteessasi tärkeiksi käsitellä.

Hoidon jälkeen saatat tuntea, kuinka kehosi energia ”virtaa” paremmin ja jotkin epätasapainotilat voivat helpottaa huomattavasti. Toimii usein hienosti alaselän ja lantion alueen haasteisiin (perusturvallisuuden tunne > juurichakra) sekä rintarangan alueen rentouttamiseen (pelkotilojen helpottuminen > sydänchakra). Katso lisää perustietoa Chakroista.

Halutessasi voimme tehdä pidemmän hoidon chakrojen kautta.

 

Joogaa avaraksi-hoito (45 min)

Opettelemme ensin kehollesi ja mielellesi valitut jooga-asanat yhdessä (2 kpl) ja sen jälkeen teen lyhyen äänimaljahoidon keskittyen niihin kehollisiin kohtiin, joihin halusimme myös asana-harjoituksessa vaikuttaa. Mukaan saat myös kotijoogaharjoituksen kuvallisena versiona. 

Hoidon tarkoituksena on aloittaa kehollinen matka kohti avarampaa mielentilaa. Tätä pidetään yllä kotona tehtävillä joogaharjoituksilla ja hengityksillä, jotka on valittu juuri sinulle. Aloita 2 asanasta ja tule samaan hoitoon uudestaan, niin tehdään sinulle pikkuhiljaa kokonainen ohjelma.

Teinirentoutus (45 min)

Kiinnostus rentoutumista ja tietoista rauhoittumista kohtaan alkaa usein kehon tuntemusten kautta. Teinit tarvitsevat rentoutumista, mutta yleensä eivät tiedä, miten se tehtäisiin. Pelkkä makaaminen on tylsää eikä puhuen tehtävä meditaatio useinkaan ”kolahda”. Äänimaljahoidon tarkoituksena on aloittaa rentoutuminen kehollisesti äänimaljan värähtelyjen kautta ja saada sitä kautta kiinnostus oman kehon tilaan heräämään. Monilla teineillä ei välttämättä ole edes käsitystä siitä miltä tuntuu oikeasti rentoutua ja saada mielen kaaos hiljennettyä edes hetkeksi. Äänimaljojen värähtelyt ovat juuri sitä ”pientä tekemistä” mikä pelkässä rentoutumisessa/meditaatiossa on vaikeinta saavuttaa.

Nuoret usein ottavat äänimaljojen värähtelyt vastaan paremmin ja rentoutuvat nopeammin – heidän mielensä ei ole vielä luonut vahvoja ”pelkobarrikadeja” uusia asioita kohtaan. Usein myös nuorten värähtelyt ovat automaattisesti korkeampia – he ovat vielä ”huolivapaampia”. Värähtelyillä voimme tukea myös nuoren jaksamista omassa kehossa ja näin luoda mahdollisuuksia oppia itse parempaa palautumista esim. opiskelustressistä. Parhaimmillaan hoito on 3-5 kerran paketeissa.